fbpx
  • Ons verhaal
  • Raak betrokken
  • Achtergrond
  • Geef jij?

De nieuwe EP van Noanna

Mijn droom
Je kent dat vast wel; iemand vertelt over een droom om muziek te kunnen maken en te zingen voor zo veel mogelijk mensen. Ik heb ook al heel lang een droom. Maar dan een droom waarin ik aan het zingen ben met een massa mensen die uitzinnig staat te springen in de regen. Die regen maakt ze niets uit, want: “they’re alive, baby!”.

De nieuwe EP van Noanna – Project Stichting Reck

€1.610 of €6.000 raised
Persoonlijke info

Bepalingen

Totaalbedrag: €15,00

Van burn out naar focus
Mijn naam is Rianne. Ik heb van kind af aan die droom van zingen en muziek maken gehad, maar op de momenten dat ik moest kiezen, koos ik anders. Misschien omdat ik dacht dat dromen niet zomaar uitkomen.
Ik werd onderwijzeres. Dat ging een tijdje goed, maar ik miste het vuur. De energie. Dat gevoel dat je echt lééft. Muziek geeft me dat gevoel wél. Maar ik ging gewoon door met m’n werk tot ik uiteindelijk compleet uitgeput was.

Het jarenlange negeren van wie ik was resulteerde twee jaar geleden in een burn out. Alles leek te stoppen. Maar het vlammetje, de passie voor het maken van muziek doofde niet. Sterker nog, mijn burn out heeft mij juist in de goede richting gedwongen. Om beter naar mezelf te luisteren. Naar wat ik voel en wil. En naar wat écht mijn hart heeft.

Gaan voor passie
Dus nu maak ik weer een keus. En ik kies ervoor om de passie voor muziek niet naast me neer te leggen. Ik ga er voor. En al zingend wil ik jou inspireren hetzelfde te doen. Om jou dromen na te jagen. Ik wil dat mijn muziek iets losmaakt. Dat het je hart raakt, omdat je je er in herkent. Dat we dat leven delen.

Ik heb de afgelopen maanden met die insteek een aantal nieuwe liedjes geschreven. Je kunt het op allerlei manieren beschrijven. Eigenwijze pop, een beetje folk, inspirerend… Ik werk er voor samen met producer Henk Pool.

 

Jij kunt mij helpen
Op dit moment hoor je al een opzet van het eerste liedje ‘Trampoline’. We zijn bezig om nog twee liedjes op te nemen en daarvoor kunnen we jouw hulp goed gebruiken! We willen met deze actie genoeg inzamelen om het niet alleen goed te kunnen opnemen, editen, mixen en masteren… We
willen ook een videoclip maken, een website rondom de muziek bouwen en het allemaal op nog veel meer manieren bekend maken!

Daarom nodig ik je uit om mee te doen met de totstandkoming van deze muziek. Daarvoor heb ik een aantal leuke tegenprestaties op een rij gezet hier. Neem ze eens rustig door. Of geef dit door aan iemand anders! Alvast hartelijk bedankt En wie weet komen jij en ik elkaar dan later tegen in die verfrissende regen, zingend en dansend begrijpen we elkaar: ‘We’re alive baby!’

De nieuwe EP van Noanna – Project Stichting Reck

€1.610 of €6.000 raised
Persoonlijke info

Bepalingen

Totaalbedrag: €15,00

Video's op facebook

Berichten op facebook

Vandaag zet ik de tegenprestatie van 50 euro in de spotlights: De ZANGWORKSHOP! Samen zingen we de sterren van de hemel. Als zangdocent afgestudeerd aan het Universal Voice Instituut Amsterdam geef ik je geweldige zangtips die je meteen kunt toepassen. Super leuk en leerzaam voor jezelf of een origineel cadeau voor iemand die je lief is. Doorsturen mag;) #zangworkshop #universalvoiceinstituut #CrowdfundNoanna
UPDATE CROWDFUND NOANNA//TRUE LOVES KISSYes, het is net een sprookje!!! Even een tussenstand omtrent Noanna’s crowdfund. Ik hoop in totaal 6000 euro op te halen. En vandaag hebben we een bijzondere mijlpaal. De teller staat op 1500 euro! Dat betekent dat ik dankzij jullie giften de 2e single kan gaan opnemen. Het is net een sprookje:DHet liedje wat ik nu ga opnemen heet ook nog eens: TRUE LOVES KISS. Een folknummer met pit en een driedubbele boodschap. Wie het nummer voor het eerst hoort herkent het verhaal van Sneeuwwitje. Ook de spiegel, de appel en de ware liefdeskus van  de prins komen voorbij. Maar wie goed zal luisteren ontdekt de diepere boodschap omtrent perfectionisme en zelfveroordeling. Het vertelt over een spiegel waar we iedere keer weer in kijken, om vervolgens te horen dat we nooit goed genoeg zijn. Waarom blijven we daar iedere keer in kijken? Heeft het iets te maken met de giftige appel die ons hart vergiftigt en een gat slaat in onze ziel?Dan hebben we nog de hoofdpersoon. Sneeuwwitje. Of was het eigenlijk Eva uit Genisis, die ook een giftige vrucht at? Of gaat het toch over jou? Dat is het mooie aan muziek. Ik zing over mijn eigen leven, maar het lied spreekt tot iedereen anders. En zoals elk sprookje heeft ook dit lied een happy ending: Laat onvoorwaardelijke liefde je kussen. Een liefde die je hart ontgift, je ogen opent en je de moed geeft om die spiegel van veroordeling in 1000 stukken te slaan. Dat geluid klinkt mij als perfectionist als muziek in de oren. En dit sprookje is dan ook het eerste waarin een gebroken spiegel echt geluk geeft. Haha!Wil je ook bijdragen aan dit project? Met jouw gift kan ik ook het 3e lied gaan opnemen. Ga hiervoor naar https://verhaalvanhoop.nl/?p=19398 en klik op doneren en kies de voor jou leukste tegenprestatie. Alvast hartelijk dank.
Achtergrond

Visie
Wij geloven door de talenten van  jongeren te stimuleren, jongeren zich positief kunnen ontwikkelen en een bijdrage kunnen leveren aan het verder ontwikkelen van innovatieve manieren om kunst- en cultuur vorm te geven.

Wij  geloven in de kracht van muziek, samenwerken en gezamenlijk diverse doelen bereiken. Deze visie is ontstaan uit ervaring, vraag en hartsverlangen. Ons doel om zoveel mogelijk jongeren te ondersteunen in hun ontwikkeling op het gebied van kunst en cultuur. Dit zijn ontwikkelingen in zowel technisch, geestelijke en persoonlijke competenties. Met ervaring en kennis in ons netwerk willen wij jonge artiesten en  jongeren ondersteunen om hun droom handen en voeten te geven.

Missie
Op een inspirerende en relevante manier jongeren helpen te ontwikkelen in hun talenten.  Door hun talenten en hun gedrevenheid via kunst en cultuur het Evangelie van Jezus Christus relevanter te maken voor de samenleving.

 

 

Adres:
Stichting  Reck
Jan Vermeerstraat 86
6717SK Ede

www.stichtingreck.nl

Contactpersoon:
Jaïr Sagström
06-24600116
info@stichtingreck.nl

RSIN: 816890523
KvK: 09162011
ANBI: Ja

De nieuwe EP van Noanna – Project Stichting Reck

€1.610 of €6.000 raised
Persoonlijke info

Bepalingen

Totaalbedrag: €15,00