fbpx
  • Ons verhaal
  • Raak betrokken
  • Achtergrond
  • Geef jij?
Metalpraiseconcerten voor jongeren in Dordrecht

Wij: Marijn,  Langelaar, Ralf & Nanda van Vliet en Paul de Jong, zijn het enthousiaste team achter Metalforce. Samen organiseren we de activiteiten Metalpraise  en het  Metalforce Festival.

Graag willen we onze activiteiten uitbreiden met een extra Metalpraiseavond. Hiervoor is er alleen wel geld nodig. Ook is er geld nodig om de aankomende Metalpraiseavond  te  kunnen bekostigen.  Deze zal dit jaar gehouden zal worden op 23 november te Dordrecht.
Onze kosten zitten met name in het huren van geluidsapparatuur, het oefenen van de band, de pr, etc..

Kortom we hebben jouw hulp nodig. Vind  je onze activiteiten tof en heb je de mogelijkheid om ons te steunen? Help ons dan. Investeer en maak het mogelijk dat wij onze activiteiten kunnen voortzetten!

Alvast bedankt en tot ziens bij het  festival en/of Metal Praise.  Wil je meer informatie of heb je  vragen? Stuur een e-mail naar: info@metalforce.nl

Ps. Deze post is mogelijk met dank aan Laurens de Waard voor de prachtige foto.

Metalforce – Project van Stichting Transformate

€15 of €2.000 raised
Persoonlijke info

Bepalingen

Totaalbedrag: €10,00

Video's op facebook

Berichten op facebook

Achtergrond

Visie:
Stichting Transformate is opgericht om mensen te helpen tot ontplooiing te komen, zodat zij hun dromen voor een betere samenleving kunnen verwezenlijken.  In onze visie wordt die betere samenleving gekenmerkt door meer betrokkenheid, meer bewogenheid, meer barmhartigheid, meer vrijheid en meer naastenliefde. 

Missie:
Stichting Transformate heeft als doel om vanuit Gods tegenwoordigheid Bijbelse inzichten te verwerven en deze inzichten middels training, werkmateriaal en aan verwante activiteiten over te dragen, zodat er vanuit de plaatselijke gemeente van Christus herstellende transformatie voor mens en samenleving kan ontstaan. Wij geloven dat God de beste ideeën heeft voor een betere samenleving. Deze ideeën zijn o.a. te vinden in de Bijbel, het meest prachtige boek wat er is.

Adres:
Stichting Transformate
Jagermeester 28
6713 KH Ede
www.transformate.nl

Contactpersoon:
Wilbert de Goei
0318-611607
06-37430641
info@transformate.nl

RSIN: 85445390
KvK:
61703842
ANBI: Ja

Metalforce – Project van Stichting Transformate

€15 of €2.000 raised
Persoonlijke info

Bepalingen

Totaalbedrag: €10,00