Metalpraiseconcerten

Wij: Marijn,  Langelaar, Ralf & Nanda van Vliet en Paul de Jong, zijn het enthousiaste team achter Metalforce. Samen organiseren we de metalpraiseavonden.

Ons verlangen is om minimaal twee metalpraiseavonden per jaar te organiseren. De kosten voor één avond liggen alleen tussen de 800-1000 euro. Kortom we hebben jouw hulp nodig. Vind  je onze activiteiten tof en heb je de mogelijkheid om ons te steunen? Help ons dan. Investeer en maak het mogelijk dat wij onze activiteiten kunnen voortzetten!

Met Verhaal van Hoop hebben we de afspraak dat  90% van jouw bijdrage  direct naar ons gaat en dat de overige 10% na aftrek van transactiekosten
(35 cent per transactie)  volledig gestoken worden in de promotie van onze activiteiten.

Alvast bedankt en tot ziens bij onze activiteiten.  Wil je meer informatie of heb je  vragen?

Ga dan naar: www.metalforce.nl
Of stuur een e-mail naar: info@metalforce.nl

Ps. Deze post is mogelijk met dank aan Laurens de Waard voor de prachtige foto.

Geven

Project Metalforce

€205 van €2.000 opgehaald
Betaalmethode selecteren
Persoonlijke info

Bepalingen

Totaalbedrag: €10,00

Achtergrond

Visie:
Stichting Transformate is opgericht om mensen te helpen tot ontplooiing te komen, zodat zij hun dromen voor een betere samenleving kunnen verwezenlijken.  In onze visie wordt die betere samenleving gekenmerkt door meer betrokkenheid, meer bewogenheid, meer barmhartigheid, meer vrijheid en meer naastenliefde. 

Missie:
Stichting Transformate heeft als doel om vanuit Gods tegenwoordigheid Bijbelse inzichten te verwerven en deze inzichten middels training, werkmateriaal en aan verwante activiteiten over te dragen, zodat er vanuit de plaatselijke gemeente van Christus herstellende transformatie voor mens en samenleving kan ontstaan. Wij geloven dat God de beste ideeën heeft voor een betere samenleving. Deze ideeën zijn o.a. te vinden in de Bijbel, het meest prachtige boek wat er is.

Adres:
Stichting Transformate
Jagermeester 28
6713 KH Ede
www.transformate.nl

Contactpersoon:
Wilbert de Goei
06-11985537
info@transformate.nl

RSIN: 85445390
KvK:
61703842
ANBI: Ja