fbpx
 • Ons verhaal
 • Achtergrond
 • Geef jij?

Artiestenbegeleiding Stichting Reck

Jonge artiesten helpen hun droom waar te maken dat is wat wij doen. Met hun muziek kunnen zij namelijk mensen inspireren, bemoedigen of entertainen en dat vinden wij belangrijk. Veelal adviseren wij artiesten voor een langere periode om de gestelde doelen te bereiken. Meestal is dat het realiseren van een album of het opzetten van een tour. Veel van de artiesten doen ook de digitale distributie van hun muziek via Reck (Apple Music, Spotify enz).

We willen als stichting een veilige haven zijn voor artiesten. Een haven waar men terecht kan voor informatie en advies. Wij werken met professionals uit de muziekindustrie met verschillende disciplines. We brengen mensen bij elkaar in contact en hopen op die manier vraag en aanbod aan elkaar te koppelen.

Artiesten die wij in het verleden hebben geholpen zijn Reyer, Adem Project, William Wixley, Rogier Pelgrim, John Coffey, de Nuffe Tantes en nog meer.

Werkzaamheden
Vanuit Stichting Reck verzorgen we de volgende activiteiten:

 • Het opzetten en continueren van projecten op het gebied van cultuur;
 • Het adviseren op het gebied van nieuwe innoverende projecten (amateurkunsten, cultuurparticipatie);
 • Het verzorgen van marketing;
 • Het verzorgen van fondsenwerving;
 • Het verzorgen van muziekproducties;
 • Het organiseren van concerten;
 • Het organiseren van bijeenkomsten en voorlichtingsdagen t.b.v. donaties, kunstonderwerpen of muziek.
 • Ontwikkelen en organiseren van kleine en middelgrote evenementen ten behoeve van talentontwikkeling;
 • Digitale distributie voor artiesten.

Serieus werk maken van muziek met de Threesixtyº Music Course

In vier avonden maak je een stappenplan om je muzikale ambities tot werkelijkheid te brengen. In deze workshopserie Threesixtyº Music Course ontdek je de kracht van muzikaal ondernemerschap en maak je een stappenplan voor je muzikale carrière.

Ondernemersmentaliteit
Ben je artiest en heb je ambities dan is het goed om een plan de campagne op te stellen hoe je je ambities wilt verwezenlijken. Je stopt veel geld en tijd in je muziek. Toch vinden veel artiesten het lastig om verder te komen. Als je er alleen voor staat is het belangrijk om de ondernemersmentaliteit in jezelf aan te wakkeren. En vandaar uit een plan te maken om verder te groeien.

Meters maken
Ondernemend artiest zijn is hard werken voor het succes en ondertussen veel plezier hebben. Half werk is er niet bij en je moet meters maken. Tijdens de Threesixtyº Music Course investeer je in de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om als artiest voor de volle 360 graden om je heen te kunnen kijken. Het is een praktische cursus en aan het eind van de vier avonden heb je een goed begin gemaakt aan je stappenplan, waarin alle aspecten van de muziekindustrie, zoals Artist & Development, Marketing & Promotie, Songwriting & Opnames, Publishing en Distributie allemaal een plek krijgen.

Meer informatie
De cursus wordt op vier maandagavonden van 9 september tot en met 30 september gegeven, in de Basiliek aan de Wiltonstraat 56 in Veenendaal. Kijk voor meer informatie op www.threesixtymusic.nl
Threesixtyº Music Course – Maak serieus werk van je muziek

Achtergrond

Visie
Wij geloven door de talenten van  jongeren te stimuleren, jongeren zich positief kunnen ontwikkelen en een bijdrage kunnen leveren aan het verder ontwikkelen van innovatieve manieren om kunst- en cultuur vorm te geven.

Wij  geloven in de kracht van muziek, samenwerken en gezamenlijk diverse doelen bereiken. Deze visie is ontstaan uit ervaring, vraag en hartsverlangen. Ons doel om zoveel mogelijk jongeren te ondersteunen in hun ontwikkeling op het gebied van kunst en cultuur. Dit zijn ontwikkelingen in zowel technisch, geestelijke en persoonlijke competenties. Met ervaring en kennis in ons netwerk willen wij jonge artiesten en  jongeren ondersteunen om hun droom handen en voeten te geven.

Missie
Op een inspirerende en relevante manier jongeren helpen te ontwikkelen in hun talenten.  Door hun talenten en hun gedrevenheid via kunst en cultuur het Evangelie van Jezus Christus relevanter te maken voor de samenleving.

 

 

Adres:
Stichting  Reck
Jan Vermeerstraat 86
6717SK Ede

www.stichtingreck.nl

Contactpersoon:
Jaïr Sagström
06-24600116
info@stichtingreck.nl

RSIN: 816890523
KvK: 09162011
ANBI: Ja

Stichting Reck

€0 of €2.000 raised
Persoonlijke info

Bepalingen

Totaalbedrag: €10,00